Een leuke workshop volgen?

Bij Wempe & Wempe kunt u terecht voor diverse workshops. Workshops zijn leuk als vrijgezellenfeest voor vrouwen in Den Haag of als bedrijfs- en personeelsfeest. Ook zijn de workshops geschikt als teamuitje. Maar ook als groeps- en familie-uitjes, voor een verjaardag, jubilea en een gezellig vriendinnenfeest etc. Tevens is het mogelijk om aan te sluiten bij een workshop als u alleen bent. Wij stellen namelijk ook groepen samen zodat iedereen leuk mee kan doen.

Welke workshops zijn er?

Serviesgoed beoordelen en herkennen

De workshop serviesgoed beoordelen wordt op maandag, dinsdag of woensdag (overige dagen in overleg) in de winkel gegeven (buiten de openingstijden). De workshop duurt één ochtend, middag of avond (3 uur). De kosten bedragen € 35,- per persoon, inclusief hand out.

Tijdens de workshop worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Gebruik van verschillende materialen: Wat is het verschil tussen aardewerk en porselein en hoe is dat te zien;
  • Geschiedenis en stijlen: Hoe komt het dat de vormgeving verandert door de tijden heen;
  • Fabrieken en merken: Welke gegevens zijn terug te vinden in stempels op serviesgoed;
  • Decoratietechnieken: Hoe herken je welke decoratietechniek is gebruikt?
Workshopdata: Mail ons voor de eerstvolgende workshop data.
U kunt zich per mail opgeven: mail@wempewempe.nl.
Kosten voor een workshop € 35,- pp inclusief hand out.
Voor groepen kunnen we een aparte datum plannen.
Creatieve workshops
Tevens doen wij een aantal creatieve workshops, zoals servies beschilderen, lampen maken van servies, etagères maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de workshops

De workshops worden gegeven in onze gezellige winkel in het centrum van Den Haag. U zit lekker en relaxt tussen al het prachtige servies. Onze workshops zijn leuk en creatief, laagdrempelig, in een ongedwongen sfeer, en u steekt er nog iets van op bovendien.
De workshops zijn inclusief koffie, thee, vers gemaakte ice-tea, iets lekkers bij de koffie en afhankelijk van het tijdstip een lekker glaasje wijn! Tevens zijn mogelijkheden voor extra arrangementen zoals een High Tea, of een aangeklede borrel. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Wij kunnen voor u ook een (verjaars-)partij organiseren met hapjes en drankjes gecombineerd met 1 van onze workshops. Minimaal 6, maximaal 25 personen. Kosten zijn vanaf € 15 per persoon, naast de kosten van de workshop.