Gegevens

Onze openingstijden

Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Overige dagen op afspraak

Webwinkel: 24/7

Wilt u ons iets vragen of met ons in contact komen? Wij zijn te bereiken per e-mail en telefoon. Ook verwelkomen we u graag in onze winkel in Den Haag. Tevens kunt u het contactformulier gebruiken.
  * verplicht veld

  Wilt u niets missen?

  Meld u aan voor de online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten en speciale aanbiedingen! Afmelden voor de nieuwsbrief is altijd mogelijk.

  U komt met de auto

  Vanaf de A12:
  In Den Haag tot aan de T-spitsing Zuid Hollandlaan-Koningskade rijden (u ziet het Malieveld links en het Provinciehuis rechts). Sorteer voor deze splitsing MIDDELSTE rijstrook) waardoor u rechtsaf de Koningskade op rijdt. Meteen daarna linksaf bij de stoplichten de Dr. Kuijperstraat in. Helemaal rechtdoor rijden, deze straat gaat al snel Mauritskade heten en daarna Hogewal. Bij het tweede stoplicht zijn links de Koninklijke Stallen, u gaat rechtdoor de Elandstraat in. Helemaal rechtdoor rijden tot aan de T-splitsing met de Kon. Emmakade, bij dat stoplicht gaat u linksaf de Kon. Emmakade op. Bij dat kruispunt gaat u linksaf langs het MCH Westeinde, deze straat heet ”Lijnbaan”. U rijdt rechtdoor tot u tegen een rotonde met een (meestal niet werkende) fontein aanrijdt. Dit is het Vaillantplein, deze rotonde rijdt u helemaal rond om daarna meteen rechtsaf over de brug de gracht op te rijden: dit is het Buitenom. Wempe & Wempe zit op nummer 4, bijna aan het eind van de gracht  Er is meestal voldoende parkeerruimte de parkeerautomaat staat voor het CDA gebouw, herkenbaar aan de groene vlag.

  Als u uit de richting Amsterdam (A4),Gouda/Utrecht (A12) of Rotterdam (A 13) komt:
  Neem afrit 4: Voorburg-Binckhorst, beneden bij het stoplicht links-af slaan onder het viaduct door de Maanweg op rijden. Deze weg maakt een bocht naar rechts, de weg vervolgen tot aan een stoplicht waar u links Mac.Donalds ziet. Bij deze kruising gaat u linksaf. U blijft rechtdoor rijden de borden “Centrumring Nieuw Laakhaven” volgen. Deze weg ongeveer 1,6 km uitrijden tot links een bord MCH Westeinde opdoemt. Bij dit stoplicht rechtsaf slaan, deze weg heet de “Calandweg” en na het viaduct “Vaillantlaan”. De Vaillantlaan geheel uitrijden tot u een rotonde met een (meestal niet werkende) fontein ziet, deze rotonde voor een kwart ronden en meteen over de brug rechts af slaan, de gracht op, dit is het Buitenom. Rijdt dan een stukje door, Wempe & Wempe bevindt zich op nummer 4 vrijwel aan het eind van de gracht. U vindt de parkeermeter ter hoogte van het CDA gebouw, herkenbaar aan de groene vlag.

  Aarzel niet om ons te bellen als u de weg kwijt denkt te zijn (070-3889498) wij praten u dan naar ons toe.
  We hebben een Laad- en Los zone vlak bij de winkel. U kunt daar kort parkeren (parkeerlichten aan) en een karretje bij ons lenen om zware dozen te vervoeren.

  U komt met het openbaar vervoer

  Vanaf Centraal Station:
  Wempe & Wempe is het makkelijkst te bereiken vanaf het Centraal Station:
  Tramlijn 6 richting Leyenburg, uitstappen op de Brouwersgracht, rechts om de hoek is het Buitenom.

  Andere richtingen:
  Tram 2,3,4 kunt u ook nemen, dan uitstappen bij halte Brouwersgracht en dan via de Brouwersgracht lopen, om de hoek rechts is het Buitenom.