Wempe & Wempe cadeaukaart

U bent opzoek naar een cadeau? En u weet niet direct wat u wilt geven of is het lastig om te bepalen wat de smaak is van de persoon waar u het cadeau aan wilt geven. Of u bent gewoon opzoek naar een leuk cadeau? Maak dan iemand blij met de Wempe & Wempe cadeaukaart. De kaart is verkrijgbaar in de winkel of online. U bepaalt zelf voor welk geldbedrag u de kaart wilt geven. Een zeer leuk cadeau en iemand kan zelf kiezen waaraan het bedrag besteed wordt.

Wempe & Wempe huwelijkslijst

U gaat u trouwen en u wilt een huwelijkslijst? Bij Wempe & Wempe kan dat. Er zijn meerdere opties:

Optie 1: Wij houden een lijst voor u bij met de gewenste cadeaus. En gasten betalen voor een cadeau.

Optie 2: De gasten geven een bepaald bedrag. En uiteindelijk kan er voor dat bedrag worden gekocht in de winkel.

Tevens is het mogelijk dat wij een speciale huwelijkspagina op de website aanmaken waarop te zien is wat u graag wilt hebben en dan kunnen de gasten een bedrag storten voor het cadeau. Er is  van alles mogelijk. We bespreken graag de wensen in de winkel. Om alles op tijd te kunnen regelen is een voorbereidingstijd nodig van ongeveer 6 tot 8 weken.

Cadeaus

Voor kleine en grote cadeaus bent u bij Wempe & Wempe aan het juiste adres. Wij hebben hieronder een selectie van diverse leuke grote of minder grote cadeaus voor verschillende gelegenheden bij elkaar gezocht. Dit is slechts een selectie van het aanbod. Kijk in de webshop voor het totale aanbod.