Wedgwood servies

Wedgwood is een van de meest beroemde en succesvolle aardewerk fabrieken ter wereld. De fabriek is opgericht door Josiah Wedgwood in Engeland in 1759. Josiah kwam uit een familie die al jaren bezig was met aardewerk en andere aanverwante zaken. De naam Wedgwood is door de loop der jaren heen op diverse manieren terug te vinden, zoals Wedgwood, Wedgwood & Bentley, Wedgwood & Sons en Wedgwood’s Stone China. Wedgwood heeft altijd voorop gelopen in het ontwikkelen van nieuwe materialen. Zoals het beroemde Jasperware, basalt, maar ook het mooie creamware dat nu nog steeds gemaakt wordt in de wereldberoemde Edme serie.

De kwaliteit van Wedgwood servies

Een van de belangrijkste kenmerken van Wedgwood servies is de prachtige kwaliteit. Het servies wordt gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aardewerk en porselein welke sterk en duurzaam zijn. De Wedgwood serviezen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en ontwerpen, zodat u altijd iets kunt vinden dat perfect bij uw stijl past.

Wedgwood servies is perfect voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Het is een investering die jarenlang meegaat en u zal laten genieten van elke maaltijd.