Royal Albert Old Country Roses

old country roses royal albert

Wie kent het niet? Het betoverende Royal Albert Old Country Roses servies, een tijdloos en klassiek ontwerp dat al generaties lang geliefd is. Het servies is geïnspireerd op de traditionele Engelse cottage tuin, het servies is versierd met een prachtige print van kleurrijke rozen, bloemen en bladeren, die het een elegante en charmante uitstraling geeft. En dat afgewerkt met een mooie gouden rand.

Royal Albert servies

Gemaakt van fijn porselein, is het Royal Albert Old Country Roses servies perfect voor speciale gelegenheden, waaronder bruiloften, jubilea, high tea’s en nog veel meer of om gewoon de tafel op te fleuren. Of u nu een thee voor twee houdt of een grote familiebijeenkomst plant, dit servies zal elke tafel tot leven brengen en de gasten betoveren en een mooie conversatie opleveren.

Het Royal Albert Old Country Roses servies is verkrijgbaar in een breed scala aan voorwerpen in vele maten, waaronder kopjes,schalen, borden, kommen, theepotten en nog veel meer. Elk stuk is gedetailleerd versierd met de kenmerkende rozenprint, die het servies zo herkenbaar maakt en een vleugje romantiek toevoegt aan elk moment.

Als u op zoek bent naar een servies dat tijdloos is en nog steeds veel mensen aanspreekt, dan is het Royal Albert Old Country Roses servies een uitstekende keuze. Het is een servies dat u koestert en waar u nog vele jaren van zult genieten. Dus waar wacht u nog op? Ontdek het betoverende Royal Albert Old Country Roses servies vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan uw tafel.

Bekijk alle producten