Over Wempe & Wempe

Wempe & Wempe een winkel voor en door serviesliefhebbers. Wempe & Wempe is het adres als het gaat om alles voor de stijlvol gedekte tafel.
Wempe & Wempe bestaat sinds 1989, toen opgericht door de gezusters Wempe. Deze hebben de winkel tot 2005 uitgebaat. Daarna heeft Hetty Bloemendal de zaak overgenomen. Zij heeft de zaak uitgebaat tot 2017. Sinds 2017 ben ik Guido Lieftink de trotse eigenaar van de mooie winkel.

In onze winkel kunt u terecht voor alles voor de stijlvol gedekte tafel. Hele serviezen, aanvullingen en zoekopdrachten doen wij. Maar ook glas, kristal en zilver hebben wij in het assortiment.
Servies en alles daar omheen is onze passie. Oude serviezen hebben een verhaal, dat maakt het voor ons zoveel mooier dan een nieuw item. Verder vullen wij graag servies aan dat gebruikt is en wordt. De serviezen die wij verkopen zijn streng geselecteerd en helemaal in orde. Wij verkopen namelijk alleen stukken die helemaal heel zijn, daardoor kunnen wij de kwaliteit garanderen die u van Wempe & Wempe gewend bent.

Separator

Veilig verzonden

We verzenden wereldwijd

Separator

Hergebruik

Helpt bij minder verspilling

Separator

Groot assortiment

Hoge kwaliteitseisen

Alles voor de stijlvol gedekte tafel.

Wij zijn dé winkel als het gaat om mooi oude en antiek serviezen. Wij zijn er voor de liefhebber, de verzamelaar, of eigenlijk iedereen die van antiek en oud serviesgoed, antiek glas en kristal, tafellinnen en tafelzilver, kortom alles voor uw stijlvol gedekte tafel. U kunt al het assortiment bestellen via onze webshop of het natuurlijk gezellig ophalen in onze mooie winkel in het centrum van Den Haag, de koffie staat klaar.

Vintage servies verhuur

U wilt een diner of etentje geven en u wilt eens met iets heel anders dekken of is uw servies ontoereikend? Naast de in- en verkoop van serviezen, kunt u bij ons ook terecht voor de huur voor de stijlvol gedekte tafel. Denk bijvoorbeeld aan een mooi aangeklede tafel voor een high-tea, verjaardagsfeest of andere feesten en partijen zoals bijvoorbeeld een communefeest of een 21st birthday party. Wat kunt u zoal huren? Mix&match serviesdelen, kristal, bestek en accessoires, maar ook complete serviezen, verzilverd en zilver bestek, tafellinnen en tafelstukken. Zie voor de prijzen onze website vintageserviezenverhuur.nl.

Wij verzorgen uw feestelijke gelegenheid voor 10 tot ongeveer 250 personen. Het kan allemaal! U betaalt per couvert. Wij ontzorgen uw feest volledig!

De 7 Wempe zekerheden

Deze staan voor zekerheid, garantie en service.

  1. De beste kwaliteit en de mooiste items. Alle stukken zijn zorgvuldig gescreend en zo goed als nieuw. Tenzij anders aangegeven zijn items zonder chips, scheuren en andere schade
  2. Het grootste assortiment & het meest bijzondere aanbod
  3. Ruim 30 jaar ervaring
  4. Altijd vakkundig verpakt, zo nodig in dubbele dozen zodat zaken altijd heel bij u thuis aankomen
  5. Altijd aangetekend en verzekerd verzonden, dus geen risico voor u
  6. De serviesdelen zoekservice: Wij zoeken voor u naar de ontbrekende stukken of de aanvulling van dat leuke servies waar u maar een paar delen van hebt en graag meer van hebt. Of servies dat gewoon dagelijks gebruikt wordt en dan breekt er wel eens iets. Wij zoeken graag voor u!
  7. Verbonden aan webshop keurmerk. Dus voor u als koper uitstekende bescherming