In onze winkel kunt u terecht voor alles voor de stijlvol gedekte tafel. Hele serviezen, aanvullingen en zoekopdrachten doen wij. Maar ook glas, kristal en zilver hebben wij in het assortiment.
Servies en alles daar omheen is onze passie. Oude serviezen hebben een verhaal, dat maakt het voor ons zoveel mooier dan een nieuw item. Verder vullen wij graag servies aan dat gebruikt is en wordt. De serviezen die wij verkopen zijn streng geselecteerd en helemaal in orde. Wij verkopen namelijk alleen stukken die helemaal heel zijn, daardoor kunnen wij de kwaliteit garanderen die u van Wempe & Wempe gewend bent. Tenzij anders vermeld.

Wij zijn dé winkel als het gaat om mooi oude en antiek serviezen. Wij zijn er voor de liefhebber, de verzamelaar, of eigenlijk iedereen die van antiek en oud serviesgoed, antiek glas en kristal, tafellinnen en tafelzilver, kortom alles voor uw stijlvol gedekte tafel. U kunt al het assortiment bestellen via onze webshop of het natuurlijk gezellig ophalen in onze mooie winkel in het centrum van Den Haag, de koffie staat klaar.

De 7 zekerheden van Wempe & Wempe. Deze staan voor zekerheid, garantie en service.

  1. De beste kwaliteit en de mooiste items. Alle stukken zijn zorgvuldig gescreend en zo goed als nieuw. Tenzij anders aangegeven zijn items zonder chips, scheuren en andere schade
  2. Het grootste assortiment & het meest bijzondere aanbod
  3. Ruim 30 jaar ervaring
  4. Altijd vakkundig verpakt, zo nodig in dubbele dozen zodat zaken altijd heel bij u thuis aankomen
  5. Altijd aangetekend en verzekerd verzonden, dus geen risico voor u
  6. De serviesdelen zoekservice: Wij zoeken voor u naar de ontbrekende stukken of de aanvulling van dat leuke servies waar u maar een paar delen van hebt en graag meer van hebt. Of servies dat gewoon dagelijks gebruikt wordt en dan breekt er wel eens iets. Wij zoeken graag voor u!
  7. Verbonden aan webshop keurmerk. Dus voor u als koper uitstekende bescherming