Hoe werkt dit bij Wempe & Wempe?

Verzenden

Om risico op breuk te voorkomen verzenden wij altijd in zeer goede verpakking en waar nodig in een dubbele doos. Tevens verzekeren wij de pakketjes altijd, hierdoor loopt u geen risico tijdens de verzending. Mits u kiest voor de goedkope bezorgoptie. Wij werken met PostNL. Hierdoor bezorgen wij snel en zorgvuldig. Samen met PostNL kunnen wij uw bestelling van dinsdag t/m zaterdag bezorgen. Altijd volgens afspraak en op tijd!

Door de stevige en veilige verpakking en het aangetekend en verzekerd versturen zijn wij wel genoodzaakt om een vergoeding van 6,95 of 5,95 * per pakket te vragen.

Wij streven altijd naar verzending binnen 2-3 werkdagen. Dit kunnen we niet altijd garanderen ivm de openingstijden van de winkel. Heeft u haast met verzenden, vermeld dit dan in het opmerkingen veld bij uw bestelling.

* Zendingen naar andere landen worden berekend aan de hand van de tarieven van PostNL voor buitenlandse zendingen.

Retourneren

Bij online aankopen die u in overleg met ons hebt laten opsturen heeft u recht op herroeping. Voor alle bestelde producten geldt een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel. Gedurende 14 kalenderdagen mag u de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden. Om die reden kunt u bij ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling, een artikel retour sturen, ruilen voor een ander product of terugbrengen in de winkel van Wempe & Wempe.
Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en zorgvuldige verpakking met een opgave van de gemaakte verzendkosten aan Wempe & Wempe te retourneren.
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht is het voldoende om ons hierover via mail (info@wempewempe.nl 24/7 of telefonisch (070 388 9498 op donderdag – zaterdag 10.00 – 17.00 uur) te informeren.

Houdt u er rekening mee dat de artikelen niet later dan 14 dagen, na de dag waarop u het artikel hebt ontvangen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

U kunt uw bestelling retourneren naar het volgende adres:

Wempe & Wempe
Buitenom 4
2512 XA DEN HAAG

De retourzending is voor rekening van de koper. U ontvangt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment dat wij de artikelen van de aankoop hebben terugontvangen het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug. Bij retour wordt de waarde van de artikelen terugbetaald tot een maximum als wat bij aankoop is betaald. Bij gedeeltelijke retournering worden de verzendkosten niet terugbetaald. U kunt voor het retourneren van artikelen ook terecht bij de winkel van Wempe & Wempe.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Wij adviseren daarom altijd de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer (deels) kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. U dient zelf zorg te dragen voor transport van de retourzending. Zorg daarom altijd voor een verzendbewijs.

Ruilen

Heeft u een verkeerd artikel besteld? Met de originele factuur kunt u binnen 14 kalenderdagen na ontvangst het artikel omruilen in de Wempe & Wempe winkel. Hierbij geldt dat u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Wempe & Wempe de dient te retourneren. Kosten voor retourzenden in geval van ruiling zijn voor rekening van de koper.

Meer informatie

Voor vragen over het retourneren en ruilen kunt u contact met ons opnemen:
via mail op info@wempewempe.nl 24/7 of telefonisch 070 388 9498 (op donderdag – zaterdag 10.00 – 17.00 uur).